Mozilla випустить Firefox Launcher для Android


У рамках InContext Conference компанія Mozilla спільно з ізраїльським стартапом EverythingMe анонсувала лаунчер для пристроїв під управлінням ОС Android.
Відповідно до заяв представників компаній, Firefox Launcher дозволить легко і швидко знайти додаток завдяки використанню браузера Firefox для Android і контекстного пошуку від EverythingMe.



Видаючи результати пошуку, лаунчер пропонуватиме як уже встановлені додатки, так і доступні для завантаження. Наприклад, вранці спеціальна панель покаже додатки з погодою, а в другій половині дня - календар або місце розташування найближчих кафе.

При використанні пошуку відповідні результати будуть тут же з'являтися на екрані. Наприклад, при запиті «Katy Perry», Firefox Launcher запропонує додаток Spotify, де відразу відкриється сторінка співачки, а не стартова сторінка. При наборі слів «новини» чи «технології» відкриється дайджест свіжих новин разом з відео.

На даний момент проект проходить стадію бета-тестування, тому дати офіційного релізу не оголошуються. Однак можна припустити, що це відбудеться незабаром.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.