В інтернеті з’явилися фото нового планшета Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Перші чутки про нові планшети від компанії Samsung з'явилися ще на початку цього року. Тоді джерела повідомляли, що пристрої з лінійки Galaxy Tab 4-го покоління будуть представлені в рамках MWC 2014 , але цього не сталося.

Якщо вірити доступній на даний момент інформації, то корейська компанія може представити відразу 3 нових планшета з екранами 7, 8 і 10 дюймів. Прес-знімок наймолодшої моделі - Samsung Galaxy Tab 4 7.0 нещодавно був опублікований в мікроблозі Evleaks.



Судячи по зображенню, новинка вирізнятиметься досить тонкими бортиками навколо екрану. Також деякі користувачі відзначають схожість 7-дюймового планшета зі смартфоном Galaxy S5.

Що стосується технічних характеристик, то Galaxy Tab 4 7.0 повинен отримати екран з роздільною здатністю 1280 на 800 точок, чотирьохядерний процесор з частотою 1,2 ГГц, 1 Гб оперативної пам'яті і вбудований накопичувач об'ємом 8 Гб. З чуток, на прилавках магазинів буде доступно відразу декілька модифікацій пристрою - тільки з Wi -Fi, Wi -Fi + 3G і Wi -Fi + LTE.

У мережі "ходить" припущення, що Galaxy Tab 4 відбудеться наприкінці квітня.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.