Як купувати програми та ігри в Google Play Market

Програми в Плеймаркеті на Андроїд рідко хто купує з пересічних українців, так як ми привикли користуватися неліцензованим, «хакнутим» софтом. Але дехто все ж  купує платні додатки в Google Play. Той, хто перший раз купуватиме там додаток, може зіткнутися з тим, що його банківська карта не підходить. В статті піде мова про те, як купувати програми та ігри в Google Play Market та які картки для цього підходять.



Для цього необхідна картка VISA (VISA Electron – не підходить!) та ввімкнений на ній дозвіл оплати через інтернет. Як це зробити, варто уточнити у відділенні банку, якому належить картка.

Якщо у Вас не має такої картки, але є будь-яка картка Приватбанку і Ви зареєстровані в Приват24, то Ви також зможете придбати додаток з Плеймаркету. В Приват24 треба замовити віртуальну картку. Для цього зайдіть в Настройки - Карти - Замовлення карт і виберіть тип VISA Internet, а валюту - долари США. Віртуальна карта з'явиться у вашому акаунті протягом 5-10 хвилин. Вам знадобиться лише записати (або запам'ятати) номер картки, термін дії та спеціальний код CVV2. Ця інформація необхідна для підключення карти до системи Google Checkout: заходимо на http://wallet.google.com, заповніть невелику анкету (ім'я, поштова адреса) і введіть дані платіжної карти.

Увага! Відразу після реєстрації картки в Google з неї буде знято $1 для перевірки платоспроможності карти. Цей долар повернеться вам на рахунок, але не відразу (можливо, через місяць), так що поповнюйте карту перед покупкою з урахуванням цих витрат. Також з карти VISA Internet буде стягуватися комісія в розмірі 35 центів за кожну операцію (купівлю). Пам'ятайте - якщо придбаний додаток вам не сподобався, повернути гроші ви зможете протягом перших 15 хвилин після покупки. Цю ж карту можна використовувати і для оплати покупок усередині додатків (наприклад, для покупок всіляких кристалів та монет в іграх).

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.