Sony анонсувала захищений смартфон Sony Xperia ZL2

Компанія Sony оголосила про намір випустити захищений від води і пилу смартфон Xperia ZL2, який є вдосконаленою версією тогорічного флагмана Xperia ZL.



Спочатку новинка буде продаватися тільки на японському ринку, але, ймовірно, трохи пізніше стане доступна і в інших країнах.

Модель Xperia ZL2 комплектується 5-дюймовийм IPS-екраном з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 801 з тактовою частотою 2,3 ГГц, 3 Гбайтами оперативної і 32 Гбайтами постійної пам'яті з функцією підключення змінних карт microSD. Операційна система - Android 4.4 KitKat з фірмовим інтерфейсом користувача від Sony.

Окремо варто відзначити 20,7-мегапіксельну основну камеру, що дозволяє знімати 4K-відео, і 2-мегапіксельну фронтальну камеру.

Апарат став трохи товстіший і важчий - 137 x 72 x 10,8 мм і 167 грамів. Це сталося через появу захисту від вологи і пилу, а також більш потужного акумулятора на 3000 мАг.
На даний момент відомо, що продажі пристрою почнуться в кінці травня, проте ціна поки не була оголошена. Враховуючи, що корпус став пластиковим (замість скла і металу у Xperia ZL), можна очікувати і меншої вартості смартфона.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.