Як заробити гроші на Android

Смартфони на Андроїд стають все популярніші. Кількість додатків у Ґуґл Плей збільшується з кожним днем. Але не всі знають, що можна на Андроїд заробляти гроші, просто скачуючи додатки на свій ґаджет. Як це робити, піде мова далі.





Для цього нам знадобиться програма Apptools, яку можна скачати звідси - http://apptools.ru. Після реєстрації на сайті і встановлення на смартфон програми запускаємо її, вводимо реєстраційні дані і приступаємо до роботи. У першій вкладці будуть замовлення, які необхідно виконати. Тиснемо на замовлення, уважно читаємо, що треба зробити і переходимо в Google Play, звідки скачуємо потрібний додаток. Деколи крім скачування необхідно буде поставити відгук та оцінити додаток. Деякі з додатків не можна буде видаляти на протязі 3-х днів, інакше гроші не зарахують. Вивести гроші з програми можна на Вебмані або перекинути на мобільний телефон (на даний момент з українських операторів підтримується тільки МТС). Перевести гроші можна буде при досягненні балансу до 15 рублів. Виплата відбувається за хвилину-дві. Замовлення приходять 1-2 рази на день, тому раз на годину бажано зайти в програму і перевірити, чи немає нового замовлення. Ну і бажано мати безлімітний інтернет на Вашому ґаджеті.

Коментарі

  1. Раніше користувався Apptools, непоганий додаток. Але вже як півроку користуюся CashPump. Приємний додатковий заробіток на андроїд, з виведенням коштів у мене проблем не було поки що. Можливо, комусь буде цікаво. Лінк на Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashpump.app

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.