Нова інформація про планшет HTC Nexus 9

Планшет HTC Nexus 8 (або ж Nexus 9) отримає Android L і 4 ГБ оперативної пам'яті.

У тому, що компанія HTC має намір повернутися на ринок планшетних комп'ютерів, немає практично ніяких сумнівів. Тим не менш, тайванцям добре вдається тримати процес розробки планшетів в секреті. Хоча, останні новини з Південної Кореї натякають, що HTC Volantis/Flounder практично готовий до випуску і вже пройшов сертифікацію в місцевих контролюючих органах.


Планшет HTC Volantis, доля якого останнім часом була під питанням, було помічено в документах сертифікаційного агентства RRA (або Radio Research Agency, корейський аналог FCC).

До речі, судячи з деяких чуток, планшет HTC Volantis стане наступником серії міні-комп'ютерів Nexus. Якщо даний девайс насправді є Nexus 8, то тоді він повинен отримати 8,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2560x1600 пікселів, 64-розрядний процесор NVIDIA Tegra K1, 4 ГБ оперативної пам'яті Elpida (2 чіпа по 2 ГБ кожен), а також 8-мегапіксельну основну і 1,6-мегапіксельну фронтальну камери. Проте головною особливістю новинки є те, що це буде перший планшет з 64-бітною операційною системою Android L.

Таку інформацію надає користувач Twitter під псевдонімом UpLeaks. Очікується, що вартість такого пристрою становитиме близько $300- $350.

За матеріалами vk.com/android_os

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.