Новий флагманський смартфон від Lenovo - Vibe Z2 Pro K920

Компанія Lenovo офіційно підтвердила вихід флагманського Android-смартфона під назвою Vibe Z2 Pro K920. Новинка матиме великий екран та потужну начинку. 



Vibe Z2 Pro являє собою тонкий (товщина корпусу всього 7,7 мм) 6-дюймовий фаблет в металевому корпусі, який оснащений процесором Snapdragon 801 з тактовою частотою 2,5 ГГц, GPU Adreno 330, 3 Гб оперативної і 32 Гб вбудованої пам'яті. Роздільна здатність екрану становить 2560х1440 пікселів.

Окремо варто виділити просунуту основну 16-мегапіксельну камеру з вбудованою системою стабілізації зображення. За допомогою камери користувачі зможуть не тільки робити якісні фотографії, але і записувати відео у форматі 4K.

Що стосується інших характеристик, то Lenovo Vibe Z2 Pro отримав підтримку двох sim-карт, набір з основних бездротових модулів і акумулятор ємністю 4000 мАг. Працює флагманський фаблет під управлінням Android 4.4 KitKat з фірмовою графічною оболонкою Vibe UI 2.0.

У продажу апарат повинен з'явитися в наступному місяці за ціною приблизно $850. Придбати ґаджет можна буде в чорному, білому та золотистому кольорах.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.