Apple представила iPhone 6 та iPhone 6 Plus

В США на презентації Apple були офіційно презентовані iPhone 6 та iPhone 6 Plus.



Обидві версії стали тонші за своїх попередників – 6.9 мм для iPhone 6 та 7.1 для iPhone 6 Plus. Як і очікувалося, діагоналі дисплеїв нових айфонів становлять 4,7 та 5,5 дюйма відповідно. Смартфони оснащені Retina HD-екранами із захисним покриттям, а також новим 64-бітним чипом Apple A8. Новий процесор,як заявляє Apple, буде швидшим на 25% від свого попередника Apple A7. Час роботи батареї буде також збільшений.

Камеру залишили 8-мегапіксельну, зі спалахом, але обіцяють значно кращу якість знімків. Ціни на новий iPhone стартують від 199 доларів за 16 ГБ версію,  399 доларів прийдеться віддати за 128 ГБ версію (в американських реаліях, за умови підключення до оператора). До речі, 128 ГБ версія - перша серед iPhone, раніше максимальна ємність внутрішньої пам’яті становила 64 ГБ.Продажі перших iPhone 6 в США почнуться 19 вересня, передзамовлення стартує з 12 числа. До кінця цього року новий смартфон надійде в продаж в 115 країнах

За матеріалами korrespondent.net

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.