Вийшла нова версія популярного браузера для Android – Opera Mini 7.6


Випущено нову версію популярного браузера Opera Mini 7.6 для Android. Одне з основних поліпшень торкнулося економії трафіку, а саме управління завантаженнями великих файлів.

Тепер при спробі завантажити файл розміром більше 15 Мб через мобільну мережу, Opera Mini запропонує дочекатися Wi-Fi підключення. Як тільки пристрій опиниться в зоні Wi-Fi, скачування файлу відновиться автоматично. Також після завершення завантаження з’являтиметься відповідне повідомлення у верхньому рядку повідомлень.

Крім цього, в новій версії реалізована підтримка HTML5 відео. Для користувачів в 12 країнах, включаючи Україну, підключена функція "Рекомендації", яка раніше була доступна в Opera для комп'ютера, Opera для Android, а також Opera Mini для iOS. Оновити швидкий браузер можна тут - play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.mini.android&hl=uk

За матеріалами vk.com/android_os

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.