Представлений Spice Dream Uno – перший смартфон з програми Android One

Компанія Google офіційно представила платформу для бюджетних смартфонів під назвою Android One кілька місяців тому. Сьогодні перший пристрій надійшов в продаж в Індії. Смартфон називається Spice Dream UNO і коштує всього 105 доларів. 


Програма Android One призначена здебільшого для продажу в тих країнах, де користувачі можуть дозволити собі тільки недорогі апарати. Для старту були обрані Індія і Філіппіни. Для установки даної платформи потрібно, щоб смартфон відповідав певним вимогам.

Головна вимога Android One - це вартість готової продукції. Google вимагає, щоб ціна на дані смартфони була в межах 100 доларів. Також компанія забороняє установку додаткових надбудов і оболонок, які можуть захарастити і погіршити систему. При цьому попередньо встановлювати сторонні додатки не забороняється.

Spice Dream UNO має на борту 4.5 дюймовий дисплей з IPS матрицею і роздільною здатністю 854х480 пікселів, чотирьохядерний процесор MediaTek з тактовою частотою 1.3 ГГц, 1 Гб оперативної і 4 Гб внутрішньої пам'яті. Пізніше до компанії Spice Mobiles приєднаються й інші виробники Індії - Micromax і Karbonn. Про свою участь у проекті Android One також заявили HTC, Lenovo, Asus і Acer.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.