HTC представила новий смартфон Desire Eye

Компанія HTC на Double Exposure презентувала новий смартфон з лінійки Desire. Апарат Desire Eye має стильний корпус, потужну фронтальну камеру, за допомогою якої користувачі зможуть робити якісні «селфі», і захист від вологи за стандартом IPX7. 



Що стосується технічних характеристик, то смартфон оснащений екраном з діагоналлю 5,2 дюйма і роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів, процесором Snapdragon 801 з тактовою частотою 2,3 ГГц, 2 Гб оперативної пам'яті і вбудованим накопичувачем на 16 Гб.

Крім цього, Desire Eye отримав дві 13-мегапіксельні камери з BSI-сенсором, подвійним спалахом і автофокусом (фронтальний модуль також має ширококутний об'єктив), слот для карт пам'яті формату MicroSD, модулі LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS і NFC. За автономність новинки відповідає акумулятор на 2400 мАг.

Desire Eye з'явиться на ринку вже в наступному місяці, правда, інформації про його приблизну вартість поки немає. Якщо судити за технічними характеристиками, то апарат є своєрідним субфлагманом компанії, який буде коштувати недешево.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.