Apple випустить новий 12-дюймовий iPad Air Plus

Японський журнал Mac Fan опублікував деякі схеми, які, як передбачається, належать планшету iPad Pro або iPad Air Plus. Також журнал надав деяку інформацію про ґаджет.



Отже, на схематичному зображенні можна помітити 12,2-дюймовий дисплей; його габарити становлять 305,31 мм x 220,8 мм x 7 мм, або 12 x 8,7 x 0,28 дюйма.

iPad Pro або iPad Air Plus (саме так Mac Fan називає новинку) отримає оновлений процесор A9, а не наявний в iPad Air 2 чіп A8X. Також девайс отримає подвійні верхні і нижні динаміки, призначені для ще більш комфортного перегляду фільмів і прослуховування музики. Що стосується дизайну, то планшет буде нагадувати iPad Air 2 і iPadmini.
Також Mac Fan повідомляє, що Apple веде роботу над створенням iPad mini 4. Цей пристрій буде обладнано вже процесором A8X і разом з тим отримає більш тонкий корпус. Як повідомляє джерело, обидва пристрої можуть бути випущені між квітнем і червнем 2015 року, що відповідає більш раннім чуткам.

За матеріалами vk.com/apple_ios

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.