Adobe Flash Player для Android 5.0 Lollipop

Хоча технологія Adobe Flash вже багато років як списана в архів, повністю обійтися без неї досі неможливо. Відео, онлайн-ігри і навіть деякі сайти і раніше використовують її у своїй роботі. Компанія Google заявила про припинення підтримки flash ще в червні 2012 року разом з виходом Android 4.1, але великих незручностей від цього користувачі не відчули, так як сторонні браузери продовжували працювати з flash. Однак в останніх версіях Android механізм рендеринга веб-сторінок був змінений з WebView на Chromium і flash перестав відтворюватися взагалі. Тим не менш, спосіб для установки флеш плеєра в Android 5.0 Lollipop все ж існує.



Для комфортного перегляду відеороликів і онлайн-ігор, що використовують Adobe Flash, вам необхідно встановити браузер Flashfox. Це спеціальна збірка відомого браузера Mozilla Firefox з інтегрованим флеш плеєром і кодеками. Як гордо заявляє розробник в описі програми, "Flashfox - це єдиний на сьогоднішній день браузер з повною підтримкою flash, який сумісний з Android Lollipop". Він розповсюджується в двох версіях: безкоштовна, з переглядом реклами, і платна, яка коштує близько $ 2.

Ще одна програма, яка вам знадобиться, називається Flashify. Вона служить для зручного перемикання з вашого основного браузера в Flashfox. Наприклад, якщо ви зазвичай використовувуєте Chrome або Dolphin, але хочете швидко переглянути ролик на відкритій сторінці, то Flashify позбавить вас від метушні з копіюванням адреси. За допомогою цього розширення ви зможете просто відправити веб-адресу відкритої сторінки в будь-який встановлений у вас браузер.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.