Як зберегти фото з Instagram

В статті піде мова про те, як скачати фотографії із популярного сервісу Інстаграм.





Як зберегти фото з Інстаграма на пристроях з iOS (iPhone, iPad)
У першу чергу, необхідно мати аккаунт в Instagram. Перебуваючи на потрібній фотографії, натисніть клавішу з трьома горизонтальними крапками під тією фотографією, яку ви хочете зберегти. Там вибираємо «Скопіювати URL».
Потім заходимо в будь-який встановлений браузер, наприклад Сафарі. Вставляємо посилання в адресний рядок з буфера обміну.
А щоб там зберегти фотку, потрібно просто натиснути на фото і тримати до появи меню. І вже там вибираємо «Зберегти фото в бібліотеку».

Як зберегти фото з Інстаграма на пристроях з Android

Також потрібно мати встановлений додаток Instagram. Якщо ви хочете завантажити власне фото, краще просто зайти через будь-який файловий менеджер в папку Pictures, і там знайдіть папку Instagram, де і будуть всі ваші знімки.
Щоб зберегти чуже фото, спочатку знаходимо його, натискаємо на три вертикальні крапки під фотографією і вибираємо Копіювати посилання.

Вставляємо в свій улюблений браузер і зберігаємо картинку. Але не всі браузери підтримують збереження картинки. Тому простіше скористатися сторонніми сервісами. Наприклад – http://instaport.me. Для скачування потрібно зайти на цей сайт і авторизуватися під обліковим записом в Instagram. Таким чином можна скачати не тільки свої фото, але і чужі, які ви лайкнули. Також можна знайти фото під певним хештегом. Наприклад, #Kyiv.
Як тільки ви вибрали фото, сміливо натискайте «Start Export». Після скачування з'явиться «Your export is complete!»
Далі вибираємо «Download only» і закачуємо zip-архів з фото.

Ще один спосіб збереження за допомогою сторонніх сайтів - Instagrabbr (http://instagrabbr.com).

Для скачування чужого фото вам потрібно знати ім'я користувача. Вводимо його в поле і чекаємо, коли завантажаться його знімки. Потім шукаємо потрібну фотографію. Під знімком буде кнопка «Save image». Тиснемо її та фото відкриється в новій вкладці браузера. І вже там зберігаємо, натиснувши на фото і утримуючи. Повиннt з'явитися меню з пропозицією «Зберегти зображення».

Ось такі прості методи існують для того, щоб зберегти фото з Інстаграма. Вибирайте, який вам до душі. Але не забувайте, що чужі cкачані фотографії краще не використовувати для подальшого розміщення в соцмережах або інших місцях. Для цього краще скористатися кнопкою Share, адже таким чином збережеться інформація і посилання на автора фотографії.

За матеріалами technosider.com

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.