Як змінити екран блокування на Android

Екран блокування – це та програма, з якою стикається власник Андроїд-смартфона чи планшета, вперше взявши його в руки. Для більшості ця програма виконує функцію блокування пристрою, але деякі користувачі хотіли б змінити екран блокування на Андроїд та збагатити його функції.





Змінивши стандартний екран блокування на кастомний, ви зможете виводити на екран певну інформацію, яка Вам швидко потрібна в певний момент, але часу на розблокування ґаджета немає. На екрані блокування можуть відображатися крім стандартних годинника, дати та назви оператора ще й погода у Вашому населеному пункті, панель перемикання пісень у плеєрі, нагадування про важливі події та інша важлива інформація. Стандартні екрани блокування (локери) зазвичай мають бідний функціонал, тому щоб його замінити, потрібно завантажити новий з Google Play.

Перед тим як скачувати кастомний локер, варто відключити системний, зайшовши в Налаштування – Екран блокування – Вибрати блокування – Немає. Тоді заходимо в
Google Play, та вводимо в пошуку екран блокування або англійською locker. Перед Вами з’явиться кілька десятків програм, з яких Ви зможете вибрати собі екран блокування до смаку. Із найпопулярніших можу порекомендувати Locker Master, GO Locker, CM Locker. Вони безкоштовні та мають безліч налаштувань.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.