Представлено дизайнерський концепт iPhone 8

Apple iPhone є найпопулярнішим серед художників і дизайнерів, що створюють концепти майбутніх пристроїв. Джермейн Сміт вирішив пофантазувати на тему того, як може виглядати iPhone 8.




Він вважає, що цього року нам слід очікувати iPhone 7, а не iPhone 6S. Крім того, на думку дизайнера iPhone 8 повинен отримати два дисплеї: основний з роздільною здатністю 2K і другий зі зворотного боку з роздільною здатністю 480p для економії заряду. Також iPhone 8 оснастять тільки однією камерою, але зате вона буде істотно покращена. При цьому тильний екран можна використовувати під час зйомки селфі.

Зовні смартфон поєднує в собі елементи iPhone 4S і iPhone 5, так як саме ці моделі, на думку автора, є найуспішнішими в плані дизайну.

Також Джермейн Сміт вважає, що в iPhone 8 може з'явитися бездротова зарядка, що цілком реально, оскільки Apple застосувала цю технологію в годинах Watch. Але найнеймовірнішою ідеєю здається лазерна клавіатура, яка проектується на рівну поверхню і дозволяє швидше і зручніше друкувати текст.

Це тільки концепт, який не має нічого спільного з реальністю, але варто відзначити, що у Apple вже є патент на смартфон з двостороннім екраном.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.