Опубліковані «живі» фотографії iPhone 6S та iPhone 6S Plus

Восени Apple представить кілька нових смартфонів. Довгоочікуваними новинками стануть iPhone 6S і iPhone 6S Plus. Традиційно Apple-пристрої з приставкою S мало чим відрізняються від попередників, аде мають  деякі покращення. Нещодавно в мережі з'явилися перші "живі" фотографії нових айфонів.


З'явилися фотографії задньої кришки iPhone 6S. Судячи з представлених зображенm, в плані розмірів і дизайну пристрій від попередника відрізнятися не буде. У першу чергу, це говорить про те, що не слід чекати ніяких подвійних камер та інших екстраординарних рішень від Apple, при які ходили чутки.


А от внутрішня організація компонентів зазнала змін. Наприклад, монтажні точки материнської плати «переїхали» на інше місце.

За попередніми даними, iPhone 6S, і iPhone 6S Plus отримають сенсорний дисплей Force Touch, як у Apple Watch і 12-дюймового MacBook.

Відомі також і деякі характеристики нових iPhone 6S та 6S Plus. За словами Мінг-Чі Куо, аналітика з KGI Securities, обидві моделі оснастять корпусом з алюмінієвого сплаву Series 7000, процесором Apple A9, 2 Гб оперативки, а також 12-мегапіксельними основними камерами. Крім звичних кольорів корпусу, очікується поява забарвлення "рожевого золота".

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.