Android M отримає назву Android 6.0 Marshmallow

Минулого тижня компанія Google випустила музичний кліп з натяком, що офіційну назву наступної версії Android озвучать цього тижня. 17 серпня біля головного кампусу Google була представлена ​​нова статуя, присвячена, як і очікувалося, Android 6.0 Marshmallow (Маршмелов, маршмеллоу – міні-зефір). 


Також компанія вже оновила офіційний сайт для розробників, де представлена ​​третя і остання бета-версія Android M Developer Preview 3. Розробники вже можуть завантажити нові інструменти SDK в Android Studio.

Нова статуя перед кампусом Google зображує фірмового зеленого андроїда, який тримає в руках маршмеллоу
.
Власники Nexus 5, 6, 9 і Player вже можуть завантажити Android M Developer Preview 3 з сайту для розробників. Варто нагадати, що це не фінальна версія, тому встановлювати її для постійного використання рекомендується лише досвідченим користувачам. На сайті ви можете знайти докладну інструкцію зі встановлення прошивки.

Завантажити Android M Developer Preview 3 можна тут.

Офіційний реліз Android 6.0 Marshmallow очікується восени цього року разом з презентацією нових смартфонів лінійки Nexus від LG і Huawei.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.