BQ Munich – телефон з відкривачкою для пива

Напевно, кожен з нас у своєму житті стикався з ситуацією, коли в потрібний момент під рукою не було відкривачки, і пляшку з напоєм доводилося відкривати підручними засобами: краєм столу, запальничкою, телефоном або навіть зубами. Новий телефон BQ Munich назавжди вирішить цю проблему, так як він має вбудовану відкривачку в нижній частині корпусу. Оскільки корпус металевий, вам не варто турбуватися, що ви можете пошкодити телефон.



А загалом це звичайний телефон без зайвих функцій, який призначений для здійснення дзвінків і відправлення повідомлень. На передній стороні розміщений 2,8-дюймовий кольоровий дисплей з роздільною здатністю 320х240 пікселів і класична кнопкова клавіатура. Також BQ Munich має 32 МБ оперативної пам'яті, 32 МБ вбудованої пам'яті, підтримку карт пам'яті microSD об'ємом до 8 ГБ, камеру (кількість пікселів поки невідома), два слоти для SIM-карт і акумулятор ємністю 800 мАг.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.