Apple представила нові iPhone 6S та iPhone 6S Plus

Сьогодні, 09.09.2015, Apple презентувала нові iPhone 6S та 6S Plus. Дизайн обох девайсів, як і очікувалося, практично ідентичний нинішнім iPhone 6 і iPhone 6 Plus, але при цьому Apple використовувала нові матеріали корпусу - авіаційний алюміній марки 7000 і більш міцне скло для захисту дисплея. Крім того, тепер iPhone будуть доступні в чотирьох кольорах.






В новому айфоні з'явилося одне очікуване нововведення - технологія 3D Touch, заснована на даних вимірювання відстані між сенсорною панеллю та підсвіткою. Завдяки цьому система може розрізняти кілька типів натискань, що дозволить істотно спростити взаємодію користувача з інтерфейсом. Наприклад, більш сильне натискання викликає контекстне меню об'єкта, покаже вибрані контакти в Телефоні або web-сторінку в режимі попереднього перегляду в Safari. І звичайно ж Apple випустить API для розробників, яке дозволить інтегрувати функціонал 3D Touch в сторонні додатки.

Продуктивність iPhone 6s і iPhone 6s Plus істотно збільшена, зокрема, за рахунок використання нового чіпа Apple A9. Відтепер смартфони будуть підтримувати гри консольного якості - процесор став на 90% швидше, ніж в iPhone 6, графічний прискорювач GPU - на 70%.

Основна камера отримала 12 Мп, фронтальна – 5 Мп Обидві оновлено - тепер на фото точніша передача кольору, менше шумів на знімках, покращений автофокус. А ще камера вміє знімати 4К відео.

Вартість iPhone 6S з дворічним контрактом становитиме: $ 199 за 16 Гб, $ 299 - за 64 Гб і 399 - за 128 Гб, 5,5-дюймовий iPhone 6S Pus обійдеться на 100 доларів дорожче - $ 299, $ 399 і $ 499 за моделі з 16, 64 і 128 Гб накопичувачем відповідно. При цьому Apple вперше запустить програму апдейта iPhone, для переходу з більш старих моделей на нові. Світовий продаж нових смартфонів стартує 25 вересня.

За матеріалами ukrainianiphone.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.