Як змінити мелодію дзвінка у Windows 10 Mobile

В статті піде мова про те, як встановити свою мелодію дзвінка на Windows 10 Mobile.



Є два способи самостійно встановити свій рінгтон для смартфона на Windows 10 Mobile: за допомогою ПК або вбудованої програми Ringtone Maker.

Перший спосіб

1. Рінгтони вхідного дзвінка можна розшукати в меню за наступним шляхом: «Параметри» - «Персоналізація» - «Звуки». Якщо згадати Windows Phone 8.1, то там шлях був трохи інший: «Налаштування» - «Мелодії + Звуки».
3. Підключіть смартфон до ПК за допомогою кабелю Micro-USB. Відкрийте пункт «Мій комп'ютер» і перейдіть за шляхом: Windows 10 Mobile - Телефон - Мелодії. Будьте уважні і не зайдіть випадково в папку з файлами на карті пам'яті. Вам потрібно працювати саме з пам'яттю телефону.
4. Скопіюйте потрібну композицію в папку Рінгтони. Для аудіофайлів існують деякі обмеження: вони повинні програватися на смартфоні без сторонніх плеєрів (MP3 і WMA працюють, решта формати не перевірялися), бути розміром не більше 30 МБ і не мати DRM-захисту.
5. Після того, як мелодія з'явилася на смартфоні, ПК більше не потрібен - можна від'єднати смартфон.
6. Знову зайдіть в пункт «Звуки» і натисніть на порожнє поле під «Мелодією дзвінка». Тепер в цьому списку, поряд з дефолтними треками, з'явилася бажана композиція. Клацніть по ній - і все готово. Тепер ця мелодія використовується як рингтон вхідного дзвінка.

Другий спосіб

1. В ОС Windows 10 Mobile є простіший спосіб створення рінгтона. Для цього в ОС встановлено додаток Ringtone Maker. Скористатися ним можна було і раніше, але його доводилося завантажувати з Магазину додатків.
3. Виберіть композицію і клацніть по ній. Для створення рінгтона підійде будь-який трек з фонотеки вашого смартфона.
4. Перед вами з'явиться шкала, де, рухаючи кінцеві точки відрізка, можна вирізати будь-яку частину композиції для створення рінгтона. Його довжина може бути від секунди до хвилини. Виберіть потрібний відрізок і клацніть по іконці «Зберегти» внизу екрану. Рінгтон збережеться, після чого виберіть його в якості мелодії дзвінка в пункті меню «Звуки».

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.