Vertu випустить дерев’яний смартфон преміум-класу

Британський бренд Vertu, який спеціалізується на випуску люксових мобільних пристроїв, представив перший в своїй лінійці смартфон в дерев'яному корпусі - Vertu Aster Yosegi Wood.



Дерево в корпусі новинки виготовлено за давньою японською технікою різьби Yosegi-zaiku, що передбачає фарбування планок з липи в різні кольори і ретельне покриття лаком в декілька шарів, потім - шліфування й полірування до глянцевого блиску.

Що стосується технічних характеристик девайса, то на борту Vertu Aster Yosegi Wood встановлений 4-ядерний процесор серії Snapdragon 801 від Qualcomm з тактовою частотою 2.3 ГГц, 2 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої, а також акумулятор на 2 275 мАг і дві камери – 2 Мп фронтальна і 13 Мп основна зі світлодіодним спалахом.

Працює смартфон під управлінням операційної системи Android 5.1 Lollipop. Діагональ дисплея становить 4.7 дюйма, а роздільна датність - 1920х1080 пікселів.


Vertu Aster Yosegi Wood надійде в продаж тиражем всього 50 екземплярів. Вартість новинки поки не повідомляється, проте відомо, що поставлятися вона буде в комплекті з чохлом з телячої шкіри чорного або бежевого кольору з замшевою обшивкою всередині.

За матеріалами smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.