Як відключити звук затвора камери на Android

У деяких телефонах, наприклад Samsung, неможливо відключити звук фотокамери. Зроблено це спеціально, тому що в деяких країнах, таких як, наприклад, Південна Корея за законом камера зобов'язана видавати звук, щоб оточуючі знали, що ви фотографуєте. Але є хитрості, які допоможуть Вам відключити звук затвора камери.



Перший спосіб (простий, без рут-прав)

2)Запустіть її.
3)Натисніть центральну кнопку, вона після цього стане Enabled.

Додаток перевірений на наступних пристроях: Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy A.

Другий спосіб (якщо перший не спрацював)

Для нього будуть потрібні рут-права. Тоді нам знадобиться будь-який файловий менеджер з функцією доступу до кореневої папки root. Можна скористатися безкоштовним Total Commander. Суть маніпуляції в тому, щоб зробити файли зі звуками недоступними для додатка камери.

Для цього нам необхідно перейти в /system/media/audio/ui і для файлів Shutter.ogg і Shutter_multiple.ogg відключити всі галочки у властивостях файлу. В Total Commander це робиться кнопкою rwx. Одночасно можете таким способом вимкнути звук зняття скріншотів і взагалі будь-які звуки камери, змінивши дозволи файлів Camera * .ogg, всі дозволи повинні бути вимкненими.

За матеріалами http://android.lospopadosos.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.