Intel представила смартфон з 3D-камерою

У Лас-Вегасі на виставці CES 2016 спостерігається несподіваний бум смартфонів з 3D-камерою. Слідом за анонсом смартфона з лінійки Project Tango від Lenovo і Google  свій смартфон з 3D-камерою показала й Intel.



На відміну від «конкурента», що працює на технології Project Tango (технологія, що дозволяє робити об’ємні 3D-знімки), cмартфон Intel використовує власну розробку RealSense ZR300.

Камери з цією технологією вже стоять в деяких планшетах і ноутбуках. Розробники, для яких смартфон призначений в першу чергу, можуть обробляти дані, використовуючи SDK Intel і Google Project Tango.

Усередині Intel RealSense Smartphone Developer Kit встановлені: 6-дюймовий екран з QHD-дозволом, процесор Atom x7-Z8700, 2 Гб оперативної і 64 Гб вбудованої пам'яті, а також камери на 8 і 2 мегапікселів.

Ціна смартфона - 399 доларів. Саме за ці гроші розробники можуть замовити апарат на сайті Intel.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.