В Android N буде функція медичної картки

9 березня вийшла у світ Android N Developer Preview - попередня версія ще не названого оновлення для операційної системи Android. 



Судячи з перших відгуків, Android N внесе безліч змін в мобільну ОС, серед яких варто виділити спеціальну екстрену кнопку на екрані блокування, при натисканні на яку на дисплей виводиться вся інформація про власника телефону: повне ім'я, адреса, дата народження, група крові, захворювання та інші медичні дані. Функція може виявитися життєво необхідною, якщо власнику смартфона терміново знадобиться медична допомога.

Що ж стосується назви нової операційної системи, то тут глава Android Хіроші Локхаймер мовчить. Однак не виключено, що наступна версія Android, дотримуючись  "солодкої" традиції, отримає ім'я Nutella. Таке припущення було зроблено на підставі імовірно навмисне зробленої помилки в пості Локхаймера, в якому він відмовлявся коментувати назва нової версії ОС: "We're NUT TELLIN 'you yet". Багато хто сприйняв це як натяк.
Android N вийде для широкого загалу не раніше, ніж влітку цього року.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.