Galaxy C5 – новий 8-ядерний смартфон від Samsung

Samsung готується запустити нову C-серію смартфонів Galaxy. Нещодавно девайс під назвою Samsung SM-C5000 був помічений на індійському сайті Zauba, а тепер цей смартфон засвітився в базі даних відомого бенчмарка Geekbench. 



На сайті були перераховані деякі технічні характеристики майбутньої новинки. Швидше за все, смартфон отримає 5,2-дюймовий дисплей, 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 617 з частотою 1,5 ГГц і графічним прискорювачем Adreno 405, 4 ГБ оперативної пам'яті. Samsung SM-C5000 буде працювати під управлінням Android 6.0.1 Marshmallow.

Прогнозована вартість девайса становитиме $205. Дебютувати смартфон може під назвою Samsung Galaxy C5. З чуток, в розробці вже знаходиться Samsung C7000 (Galaxy C7).

Смартфони Samsung Galaxy C-серії розробляються з націленням на китайські ринки, однак в мережі поширена думка, що продаж ґаджетів не обмежуватиметься Піднебесною. Більш докладної інформації про нову лінійку смартфонів Samsung поки немає.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.