Як виявити силіконові груди за допомогою смартфона

У XXI столітті група професіоналів, яка складається з пластичного хірурга, стиліста і візажиста може перетворити в симпатичну дівчину практично будь-яку людину, що змушує представників чоловічої статі уважно придивлятися до окремих частин тіла своїх обраниць.



Однак неозброєним оком визначити штучне походження того чи іншого "елемента" досить складно. Особливо якщо мова йде про одну з найбільш популярних "підробок" - збільшення молочних залоз. З легкої руки Памели Андерсон в 90-х операції зі збільшення грудей за допомогою силіконових імплантантів стали неймовірно популярні, а суспільство розділилося на дві половини - одні віддавали належне естетичному вигляду, інші підтримували за натуральну красу.

Дійсно, штучні груди мають ряд недоліків, один з яких продемонструвала тайська модель Вічуда Чейча. Якісно виконана операція по збільшенню молочних залоз практично не залишає на тілі жінки слідів, але це зовсім не означає, що обман не буде виявлений. Досить підсвітити силіконову грудь ліхтариком смартфона, і вона засяє, як неонова вивіска, що, за словами самої Чейча, іноді її досить сильно лякає. До слова, опубліковане відео з даними експериментом на Facebook вже зібрав понад 5 млн. переглядів, а це означає, що найближчим часом багатьох чоловіків очікує сюрприз.



За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.