ASUS планує випустити новий 8-дюймовий планшет

Еван Бласс, відомий як @evleaks, поділився рендером і інформацією про технічні специфікації майбутнього планшета ASUS Zenpad Z8.




За словами інформатора, майбутня новинка від ASUS отримає 8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1536x2048 точок, 64-бітний 6-ядерний процесор серії Snapdragon 650 від Qualcomm c тактовою частотою 1.8 ГГц і графікою Adreno 510, 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої, яку можна буде розширити за допомогою карт пам'яті microSD.

Як повідомляє @evleaks, працювати Zenpad Z8 буде під управлінням операційної системи Android Marshmallow 6.0.1. За його фото та відеоможливості відповідатимуть 1.2 Мп фронтальна камера і 8 Мп основна. Крім того, планшет отримає підтримку 4G LTE-мереж.Офіційний анонс ASUS Zenpad Z8 очікується вже найближчим часом. За словами Евана Бласса, новинка буде представлена ​​для американського оператора стільникового зв'язку Verizon.

За матеріалами: smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.