Як встановити Pokemon GO на Android в Україні

Pokemon GO – мегапопулярна гра для смартфонів, яка за досить короткий час встигла по-справжньому завоювати цілий світ. Гра використовує доповнену реальність (Augmented Reality) для пошуку покемонів у реальному світі за допомогою камери смартфона та вбудованого GPS-приймача.




Але гра поки офіційно представлена лише у деяких країнах, тому для жителів України в Google Play вона поки недоступна для скачування. Як же ж тоді скачати популярну гру Pokemon GO на свій смартфон в Україні? Відповідь дуже проста – необхідно скачати APK-файл гри із цього сайту на свій телефон. Тоді зайти в Налаштування – Безпека – Невідомі джерела та поставте галочку для дозволу встановлення програм не з Google Play. Хочу зауважити, що це налаштування підвищить вразливість вашого смартфону до вірусів, але посилання на сайт з грою, вказане вище, перевірене багатьма користувачами, тож боятися нічого. Для того, щоб додаток запустився на вашому смартфоні, його версія Андроїд повинна бути не нижче Android 4.4 Kitkat.

Якщо ж у вас версія ОС
Android Icecream Sandwich чи Jelly Bean (4.0.4 – 4.3), то можете скористатися модифікацією гри із сайту 4PDA (необхідна реєстрація!). Автори модифікації попереджають, що гра може не запускатися чи «виснути» на смартфонах з об’ємом оперативки менше 1 Гб.

Вдалого вам полювання на покемонів та не забувайте про власну безпеку під час гри!

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.