Google Duo – новий месенджер для відеодзвінків

Цього року на конференції для розробників I/O 2016 компанія Google представила два нових месенджера: Allo і Duo. Перший використовується для обміну текстовими повідомленнями, а другий призначений для здійснення відеодзвінків. Пошуковий гігант обіцяв випустити Google програми до кінця літа і, схоже, має намір своєї обіцянки дотриматись.


Власники Android-пристроїв вже можуть знайти Google Duo в магазині додатків Google Play. Поки лише невелика кількість користувачів отримали доступ до нового сервісу, тоді як інші можуть зареєструватися за посиланням, щоб отримати повідомлення про відкриття доступу.

Сервіс Google Duo підключається за номером телефону, а не через акаунт Google, і підтримує зв'язок між користувачами на Android і iOS. Однією із особливостей і відмінностей даного додатка стала функція Knock Knock (Тук-тук), яка дозволяє користувачеві бачити того, хто йому дзвонить в режимі реального часу ще до того, як він відповість на дзвінок. Також в Google Duo використовується протокол QUIC, який повинен забезпечити значно кращу якість відеопотоку, ніж у аналогічних сервісів.

Додаток повинен відкритися для загального доступу вже найближчим часом.



За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.