Режим слайд-шоу для фото на iPhone та iPad

Навіть досвідчені власники iPhone і iPad не завжди знають, що на їхніх пристроях є красивий і зручний спосіб відображення фотографій у форматі слайд-шоу. Нижче піде мова про те, як ввімкнути цю функцію.



Як ввімкнути перегляд фото на iPhone і iPad в режимі слайд-шоу

1. Відкрийте програму Фото і виберіть вкладку з тією ж назвою або будь-який інший альбом з фотографіями.

2. Щоб вибрати фотографії для слайд-шоу, натисніть по напису Вибрати в верхньому лівому кутку. Потім позначте потрібні знімки дотиком. Якщо ви хочете швидко вибрати багато фотографій або відео (з них теж можна зробити слайд-шоу), зробіть свайп по потрібним фотографій (можна виділяти цілими рядами).

3. Натисніть на значок Поділитися (квадрат зі стрілкою) в нижньому лівому кутку екрана.

4. У меню оберіть пункт Слайд-шоу.

Слайд-шоу буде створено і запущено автоматично. На фотографії також буде накладена приємна, енергійна мелодія.

Дотик до екрану під час відтворення слайд-шоу активує кнопки паузи/відтворення, Параметрів і AirPlay для трансляції слайд-шоу на зовнішній дисплей з Apple TV.

5. У Параметрах налаштовуються всі основні параметри: оформлення слайд-шоу, фонова музика, нескінченний повтор слайдів і швидкість їх відтворення.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.