Вийшов офіційний додаток Instagram для Windows 10

Комп'ютери, ноутбуки та планшети під управлінням повноцінної операційної системи Windows 10 отримали фірмовий додаток Instagram, який надає доступ до популярної соціальної фотомережі.



З усіх пристроїв екосистеми Microsoft лише Xbox і HoloLens не мають прямого доступу до сервісу, хоча це, можливо, лише питання часу. Додаток дозволяє користуватися практично всіма функціями сервісу, включаючи обмін швидкими повідомленнями, завантаження і перегляд фотографій.

Як і в мобільному додатку, можна переглядати свій профіль, гортати стрічку новин з фотографіями своїх друзів, залишати коментарі та отримувати повідомлення. Крім того, можна завантажувати фотографії з комп'ютера або робити швидкі знімки з вбудованої камери, якщо вона наявна в системі (мова про веб-камеру).

Додаток можна вже зараз завантажити з фірмового магазину Windows Store.

За матеріалами: 4pda.ru

P.S. Поки що відгуки про додаток в Магазині Windows не дуже позитивні. Але є надія, що найближчим часом компанія випустить оновлення, яке пофіксить усі баги.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.