Samsung Galaxy S8 презентують в лютому наступного року

В Інтернеті вже почали з'являтися достовірні чутки про те, чого варто чекати від нового Samsung Galaxy S8.




За деякими даними, в апараті зникне кнопка "Додому", а сканер відбитків пальців буде вбудований безпосередньо в сам дисплей. Більш того, екран займе всю передню поверхню і буде загнутий не тільки з боків, як у моделях лінійки Edge, але також зверху і знизу. До всього іншого, Galaxy S8 стане першим смартфоном компанії з подвійною камерою. Нещодавно також стало відомо, коли варто чекати презентації новинки. Інсайдер Ricciolo розмістив у себе в Twitter тизер заходу Samsung Galaxy Unpacked, який відбудеться 26 лютого в рамках виставки MWC 2017 Барселоні.

На тизері ми можемо побачити око з цифрою "8" в зіниці. Це може бути підтвердженням того, що новий флагман отримає назву Galaxy S8, а також може свідчити про наявність сканера райдужної оболонки ока, як в Galaxy Note 7. Також є інформація, що в Galaxy S8 буде використовуватися новий 8-ядерний процесор Exynos 8895 з максимальною частотою 3 ГГц та графічним прискорювачем Mali-G71. Цілком ймовірно, що це саме він набрав понад 200 000 балів в бенчмарку AnTuTu.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.