З’явилось реальне фото Samsung Galaxy S8

У найближчі місяці компанія Samsung повинна представити новий флагманський смартфон Galaxy S8 та його збільшену версію Galaxy S8 Plus. З чуток, обидва апарати отримають загнутий по краях дисплей, тому виробник відмовиться від приставки "Edge" в назві. Також численні джерела вказують на те, що восьме покоління "галактики" буде першим, в якому не буде механічної кнопки "Додому" під дисплеєм, а сам дисплей займе велику частину передньої панелі. Нещодавно з'явилося перше підтвердження у вигляді "живої" фотографії наступного флагмана Samsung без кнопки Home.



Достеменно невідомо, чи показаний на фото смартфон – звичайний Galaxy S8? чи його збільшена версія Galaxy S8 Plus. Так як фізичної кнопки під екраном немає, то сканер відбитків пальців, як очікується, буде вбудований безпосередньо в дисплей. Також існує ймовірність, що Galaxy S8 отримає сканер райдужної оболонки ока, схожий на такий в Galaxy Note 7.

Про технічні характеристики нового флагмана відомо лише те, що в ньому буде встановлений восьм
иядерний процесор Snapdragon 835.

За останніми даними, презентація Galaxy S8 відбудеться не на виставці MWC 2017, а 18 квітня 2017 року на окремому заході.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.