Android 8.0 може отримати назву «Oreo»

Не секрет, що в компанії Google дуже люблять солодощі. Саме тому всі версії операційної системи Android отримують смачні назви. Щороку фанати будують теорії про те, як буде називатися чергова версія ОС. Підливає масла в вогонь і сама компанія Google, публікуючи фото і відео, які можуть збити користувачів з пантелику. 



Наприклад, старший віце-президент Google Хіроші Локхеймер, відповідальний за Android і Chrome OS, опублікував у себе в Twitter анімацію з тортом, виготовленим з печива Oreo. Не виключено, що таким чином він натякає на назву Android 8.0.

Цікаво, що перед цим, 12 лютого, Хіроші опублікував зображення шоколадних паличок Pocky з коротким гештегом "#2018".

Швидше за все, таким чином віце-президент Google вирішив розіграти користувачів. Слід нагадати, що печиво Oreo вже з’являлося в жартівливому ролику 2014 року, коли Google нібито проводила кастинг для назв Android L.

Очікується, що презентація Android 8.0 відбудеться 17 травня в рамках конференції для розробників I/O 2017, а ось назву нової версії буде оголошено ближче до релізу.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.