Warner Bros. планує нову гру про Гаррі Поттера

Скидається на те, що ігровий підрозділ Warner Brothers поки не думає повністю списувати на відпочинок знаменитого чарівника в окулярах. Користувачі сайту NeoGAF виявили цікаву сторінку вакансій, яка натякає на те, що компанія шукає співробітників для розробки нової високобюджетної гри в стилі RPG, заснованої на романах про Гаррі Поттера. Опис вакансій позбавлений особливої ​​конкретики, але деякі пункти вказують саме на всесвіт, придуманий британською письменницею Джоан Ролінґ.




Warner Brothers шукає досвідченого сценариста, здатного на "глибоку ігрову історію" в жанрі RPG, і людину, яка зможе забезпечити британську автентичність продукту. В описі також зазначено, що по цій франшизі вже виходили фільми і відеоігри, а це зайвий раз підтверджує припущення. За розробку неназваного проекту буде відповідати американська студія Avalanche Software (не плутати зі шведською Avalanche Studios), яка раніше працювала над Disney Infinity та іграми за мотивами "Історії іграшок" і "Тачок".

На даний момент існує вісім основних ігор серії Harry Potter, випущених компанією Electronic Arts. Їх назви повністю співпадають з назвами книг, на основі яких вони були створені. Остання гра – Harry Potter and the Deathly Hallows – була розділена на дві частини, як і фільм, за мотивами якого створена.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.