Плеєр Media Player Classic припиняє свій розвиток

Розробники популярного медіаплеєра для Windows-комп'ютерів Media Player ClassicHome Cinema, також відомого як MPC-HC, через 11 років від початку його існування оголосили про вихід останньої версії та припинення підтримки проекту. Media Player Classic - Home Cinema був випущений в 2006 році на зміну оригінальному Media Player Classic 2003 року. Опублікована нещодавно версія 1.7.13 стане останньою. Головною причиною припинення підтримки стала відсутність розробників, зацікавлених у розробці програм.


«За останні декілька місяців або навіть років кількість активних розробників зменшилася і неминуче наближалась до нуля», - написав XhmikosR, менеджер проекту MPC.

В MPC-HC 1.7.13 розробники внесені ряд виправлень та вдосконалень. При цьому команда готова продовжити розвивати проект. Всі зацікавлені з досвідом програмування на C і C++ можуть зв'язатися з розробниками, щоб обговорити деталі.
Якщо проект не отримає підтримки, то випущена версія стане останньою і оновлюватися плеєр більше не буде.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.