Платформа Prometheus випустила мобільний додаток для Android

Освітня україномовна платформа Prometheus, яка надає можливість проходження онлайн-навчання з різних дисциплін, випустила свій додаток для мобільної ОС Android. Про це повідомляє допис на офіційній фейсбук-сторінці платформи. 



Як зазначено в дописі, Prometheus запускає відкритий бета-тест мобільного додатку для Android. Тепер можна завантажувати відеолекції курсу на телефон чи планшет, а потім дивитися їх без інтернету в метро, мандрівці чи на дачі. Також за допомогою додатку можна реєструватися на платформі та підписуватися на нові курси, проходити тестові завдання, спілкуватися на форумі, переглядати анонси та роздаткові матеріали. Доступна й функція перегляду вже отриманих сертифікатів з певних курсів.

Як зазначають автори, додаток поки сирий та ще має баги. Зокрема, в додатку доступні поки не всі курси, на які підписаний користувач. Завантажити додаток в
Google Play можна за цим посиланням. Найближчим часом планується випуск додатку  і для iOS.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.