Nokia 105 та Nokia 130 – нові кнопочні телефони від Nokia

HMD Global анонсує оновлені телефони Nokia 105 і Nokia 130. Обидва телефони відрізняються ергономічним дизайном і поліпшеними функціями, поєднуючи надійність, довговічність і вигідну вартість.


Моделі оснащені 1,8-дюймовим кольоровим екраном та світлодіодним ліхтариком. Новинки отримали гладкий корпус і доступні в трьох колірних варіантах.

Новий клавіатурний блок
Nokia 105 має роздільні кнопки для більш зручного використання, а збільшений в порівнянні з попередньою версією телефону 1,8-дюймовий екран дозволяє насолодитися встановленими іграми Змійка, Doodle Jump і Crossy Road.

Також Nokia 105 може працювати до 15 годин в режимі розмови і до місяця в режимі очікування від однієї зарядки. В моделі присутнє
FM-радіо, 3,5-мм та microUSB-роз’єми.

Nokia 130 є більш просунутою моделлю та має підтримку microSD, Bluetooth A2DP і простеньку камеру на 0,3 мегапікселі. Про ціну новинок на українському ринку буде повідомлено пізніше.

За матеріалами: itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.