Samsung випустить восьмиядерну «жабку»

Samsung готує оновлення лінійки з індексом «W» - смартфонів з фліп-механізмом (форм-фактор жабка, розкладачка). Новинка отримає індекс SM-W2018, в травні вона вже пройшла сертифікацію в китайському агентстві зв'язку TENAA. Очікувалося, що ґаджет отримає чотирьохядерний процесор Snapdragon 821 і 4 ГБ оперативної пам'яті. Проте новинку можуть обладнати більш потужним «залізом», ніж обіцяно було раніше.

Макет пристрою

За останніми чутками, Samsung SM-W2018 оснащується восьмиядерним чіпсетом Snapdragon 835 з графікою Adreno 540, 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої. Завдяки опублікованій інструкції до смартфону також стало відомо, що апарат підтримує бездротову зарядку.

Ще однією особливістю пристрою стануть два 4,2-дюймових екрани з роздільною здатністю Full HD. Серед інших специфікацій - акумулятор ємністю 2300 мАг, 12-мегапіксельна основна камера і 5-мегапіксельна камера для селфі. Працюватиме «жабка» під ОС Android 6.0.1 Marshmallow.

На даний момент інсайдери і виробник поки не розкривають дату анонса SM-W2018.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.