Як надіслати комусь плейлист Apple Music

Одна з цікавих можливостей Apple Music - відправка плейлистів приятелям, які теж використовують музичний сервіс від яблучної компанії (Apple Music — це сервіс для потокового прослуховування музики, розроблений компанією Apple, користувачі мають змогу самі вибирати музику, яку бажають слухати на своєму пристрої). При бажанні поділитися можна навіть постійно оновлюваним плейлистом. Як це зробити, піде мова далі.


Як поділитися плейлистом з Apple Music

1. Для початку, створіть плейлист.

2. Натисніть стрілочку на іконку з трьома крапками і виберіть Поділитися плейлистом.

3. Надішліть посилання другу, використовуючи піктограми додатків в меню Поділитися або натисніть на Скопіювати і попросіть його клікнути по ній. В результаті в його додатку Apple Music відкриється надісланий вами плейлист.

4. Натискання на іконку з трьома крапками в отриманому плейлисті відкриє меню з можливими діями, серед яких ­– видалити плейлист, відтворити далі, відтворити потім і т.д.

Готово! Після того, як список відтворення опиниться в музичній бібліотеці одержувача, останній отримає до нього постійний доступ. Також плейлист буде оновлюватися кожного разу, коли його автор вирішить щось додати, змінити або видалити (пісні, обкладинка, назва і т.п.). Якщо плейлист завантажений для прослуховування офлайн, нові пісні будуть скачуватися лише тоді, коли це можливо.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.