Samsung випустить «полегшений» Galaxy S8 Lite

У базі даних китайського телекомунікаційного агентства TENAA з'явився неанонсований смартфон Samsung з модельним номером SM-G8950. Судячи з представлених зображень і технічних характеристик, перед нами Galaxy S8 Lite - бюджетна версія минулорічного флагмана.

В описі пристрою йдеться про те, що смартфон оснащений 5,8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2220х1080 пікселів, восьмиядерним процесором Snapdragon 660, 4 ГБ оперативної пам'яті, накопичувачем на 64 ГБ з підтримкою карт microSD до 256 ГБ, 16-мегапіксельною основною і 8-мегапіксельною фронтальною камерами, акумулятором на 3 000 мАг з технологією швидкої зарядки, NFC і підтримкою 4G VoLTE. Працює апарат під управлінням Android 8.0 Oreo.

З представлених даних випливає, що Galaxy S8 Lite буде відрізнятися від звичайної «вісімки» тільки роздільною здатністю екрану, процесором і основною камерою. Вартість і дата анонсу новинки поки не повідомляються.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.