З’явились фото флагманів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL

В мережі з'явилися нові подробиці про третє покоління смартфонів від Google. Зокрема, дизайнери створили реалістичний концепт нових пристроїв, стали відомі габарити старшої версії, а в коді Android P виявили натяки на функції і можливості ґаджетів.


На представленому нижче рендері дизайнер під ніком PhoneDesigner продемонстрував зовнішній вигляд Pixel 3 XL на основі останньої відомої інформації про пристрій. Смартфон матиме великий 6,2-дюймовий дисплей з вирізом у верхній частині і «підборіддям» знизу. Задня сторона, судячи з чуток, буде повністю скляною з матовою текстурою «під метал».


Крім того, авторитетний інсайдер OnLeaks розповів про розміри рамок в Pixel 3 XL. За його словами, знизу буде відступ шириною 8,8 мм, а розміри вирізу становитимуть 8,1 х 23,8 мм.


Ще більше інформації про майбутні смартфони надійшло від розробників з сайту XDA Developers. Зокрема, в коді Android P виявили натяки на більш глибоку інтеграцію функції бездротової зарядки, а також згадку про невідомий пристрій під назвою dreamliner, який взаємодіє безпосередньо з додатком Google. Імовірно, мова йде про фірмову станцію бездротової зарядки від Google, яка буде представлена ​​разом з Pixel 3 і Pixel 3 XL. Самі ж смартфони також отримають підтримку бездротової зарядки.

Джерело XDA Developers, що раніше надало фотографії Pixel 3 XL, підтвердило також, що новинка підтримує функцію Active Edge. Це означає, що нові смартфони будуть реагувати на стискання корпусу для виконання різних дій. Більш того, в коді останньої бети Android P також були знайдені згадки Crosshatch і Blueline (кодові назви Pixel 3 і Pixel 3 XL) в розділі з функцією Active Edge.

Презентація нових смартфонів Google очікується в жовтні цього року.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.