Магнітна клавіатура для iPad

Магнітна клавіатура для iPad

Чудовий аксесуар для планшетів  iPad від компанії Archos: Bluetooth-клавіатура, яка активно використовує вбудовані в корпус планшета магніти. Новинка має товщину всього 5 міліметрів. Вона оснащена спеціальною підставкою для утримання планшета iPad під зручним кутом при друку і магнітним кріпленням. На від Smart Cover, яка не дозволяє регулювати кут нахилу.



Для обміну даними з міні-комп'ютером використовується бездротовий зв'язок Bluetooth. Заряду акумуляторної батареї, як стверджується, вистачить «на місяці».



Аксесуар сумісний з iPad другого, третього і четвертого покоління. При транспортуванні планшета клавіатура може грати роль захисного чохла; задня частина корпусу Ultrathin Keyboard for iPad виконана з алюмінію.


Розміри клавіатури становлять 241 × 186 × 5 мм, вага - 240 г. Придбати новинку можна буде за орієнтовною ціною в 80 доларів.


 В статті використані зображення з сайту archos.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.