Lyrix Duo: Bluetooth-аудіосистема для смартфона

Компанія Digital Treasures розпочала продажу портативної акустичної системи Lyrix Duo для мобільних пристроїв - комунікаторов, планшетів та ін

Lyrix Duo являє собою компактний динамік з вбудованим акумулятором. Обмін даними зі смартфоном або комп'ютером здійснюється за допомогою бездротового зв'язку Bluetooth, радіус дії досягає 10 метрів. Однією підзарядки батареї, як стверджується, вистачить на чотири години автономної роботи.


Особливість новинки - знімний Bluetooth-модуль, який за допомогою кабелів, що входять в комплект, можна підключити, скажімо, до стаціонарної домашньої аудіосистеми. Це дозволить відтворювати наявну на смартфоні або планшеті музику через якісні динаміки.

У нижній частині корпусу Lyrix Duo передбачена присоска, за допомогою якої пристрій можна закріпити на будь-якій гладкій поверхні - наприклад, капоті або склі автомобіля.





Новинка пропонується в синьому і червоному кольорах за орієнтовною ціною в 50 доларів.

Статтю перекладено та опубліковано українською мовою за матеріалами сайту compulenta.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.