У березні стартують продажі топового смартфона Xperia ZL від Sony

Sony починає продажу Xperia ZL -  найкомпактнішого смартфона з п'ятидюймовим дисплеєм. Новинка надійде в продаж на початку березня 2013 року з орієнтовною ціною 7299 гривень.

Смартфон оснащений неймовірно чітким 5-дюймовим екраном Full HD Reality Display з роздільною здатністю 1080p, чотирьохядерним процесором Snapdragon S4 Pro, 13-мегапіксельною камерою, підтримує стандарт 4G LTE.

Xperia ZL виконаний у класичному дизайні і відрізняється найбільшим співвідношенням площі дисплея до розмірів смартфона. Дисплей займає 76% лицевої панелі, що є рекордним показником і робить Xperia ZL найбільш компактним смартфоном з п'ятидюймовим дисплеєм.



Завдяки вбудованому IR-порту і додатком «Дистанційне керування» (Remote Control), власники Xperia ZL зможуть управляти домашньою технікою, наприклад, телевізором, аудіосистемою або Blu-ray-плеєром. IR-порт знаходиться на бічній панелі поруч із клавішею включення.

Xperia ZL працює на базі ОС Android 4.1 (Jelly Bean) - заплановано оновлення до версії 4.2. Модель буде доступна в чорному і білому кольорах. Задня панель Xperia ZL в чорному корпусі виконана з рифленого пластика, в той час як смартфон білого кольору має пластик soft-touch. Рекомендована ціна новинки - 7299 гривень.



Ключові особливості Xperia ZL:

* 5-дюймовий екран 1080 x 1920 Full HD Reality Display із технологією Mobile BRAVIA Engine 2

* 13-мегапіксельна камера з матрицею Exmor RS для мобільних пристроїв, підтримкою HDR-відео, режимом Superior Auto і функцією зниження шуму, завдяки яким можливе отримання кришталево чітких зображень і відео в будь-яких умовах

* Фронтальна 2-мегапіксельна камера з матрицею Exmor R

* Асинхронний чотирьохядерний процесор Snapdragon S4 1,5 ГГц з ОЗУ об'ємом 2 ГБ

* Енергозберігаючий режим і режим Battery STAMINA, що збільшують автономний час роботи смартфона

* Функція IR control, що дозволяє використовувати смартфон в якості пульта ДУ для інших пристроїв

Статтю перекладено та опубліковано за матеріалами сайту ITnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.