Найшвидша відеокарта в світі від AMD



Компанія AMD випустила AMD Radeon HD 7990 - найшвидшу у світі відеокарту, призначену для геймерів, які прагнуть отримати нові ігрові можливості від ПК.

Заснована на архітектурі AMD Graphics Core Next (GCN) з технологією AMD Eyefinity, відеокарта AMD Radeon HD 7990 забезпечує неперевершену продуктивність і технологію світового класу для новітніх ігор з підтримкою DirectX 11 при екстремальній роздільній здатності і з конфігурацією з декількома моніторами.



AMD підкреслила своє прагнення надати геймерам найкраще рішення, укомплектувавши відеокарту AMD Radeon HD 7990 новим ігровим бандлом категорії AAA «Не погоджуйся на менше: Перезавантаження» («Never Settle: Reloaded»). На додаток до Crysis 3, Bioshock Infinite, Tomb Raider і чотирьом іншим найменуванням ігор AMD включила до цього комплект довгоочікувану гру Far Cry 3: Blood Dragon компанії Ubisoft. Вона буде пропонуватися в якості бонусу всім покупцям попередній версії бандла «Не погоджуйся на менше: Перезавантаження» в якості автоматичного оновлення.

Продовження інновацій AMD у сфері графічних технологій дозволяє любителям ігор грати в найновіші та найпопулярніші ігри для ПК з максимальними налаштуваннями графіки, наприклад, в Tomb Raider з включеною функцією TressFX Hair або в найбільш вимогливу гру Crysis 3 при роздільній здатності 4K. Примітно, що відеокарта AMD Radeon ™ HD 7990 була обрана компанією Electronic Arts для демонстрації гри Battlefield-4, яка вийде восени 2013 року.

Особливості та переваги відеокарти AMD Radeon HD 7990

· Максимальна швидкість: поєднання двох передових GPU з 6 ГБ пам'яті GDDR5 робить відеокарту AMD Radeon HD 7990 найшвидшою в світі.

· Більше простір екрану, більше пікселів: підтримує до шести дисплеїв одночасно за допомогою технології AMD Eyefinity і являє собою ідеальну відеокарту для гри на дисплеях Ultra HD (роздільна здатність 4К).

· Мовчання - золото: навіть при 100%-м задіюванні ресурсів графіки AMD Radeon ™ HD 7990 безшумний трьохвентиляторний кулер забезпечує тишу як в бібліотеці.

Відеокарта AMD Radeon HD 7990 надійде в продаж у всьому світі в найближчі два тижні. Рекомендована виробником роздрібна ціна становить 999 дол США.


За матеріалами сайту itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.