Передача файлів через Wi-Fi між пристроями на Android


Як пересилати файли через Wi-Fi з одного Android-смартфона на інший.

   В наш час на телефонах все частіше зберігаються файли великого розміру, для передачі яких потужностей «блютуса» не вистачає. Що ж робити, якщо виникла потреба скинути з одного телефона на інший файл дуже великого розміру? Тут нам на допомогу прийде старий-добрий Wi-Fi.
   Для того, щоб передати файл з одного смартфона на інший, необхідно на обидва телефони встановити програму Fast File Transfer, яку можна безкоштовно завантажити з Google Play. Програма інтегрується в меню і при виборі файла, який необхідно буде переслати, з’явиться опція «Fast File Transfer». Зразу після вибору опції пристроєм, з якого надсилатимуть файл, буде створена локальна Wi-Fi-мережа. Відповідно, пристрій, який буде приймати файл, повинен підключитись до цієї мережі. Після підключення на дисплеї першого телефону (того, що надсилає) з’явиться IP-адреса, яку слід ввести у браузері телефону-приймача. Після цього почнеться надсилання даних. Приблизна швидкість передачі даних – 15 Мбіт/с.
   P.S. Я думаю, непотрібно нагадувати, що перед початком надсилання файлів необхідно ввімкнути Wi-Fi. :-)))

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.