Програма Roamer для смартфонів дозволить зекономити на роумінгу

Новий мобільний додаток Roamer, розроблений однойменною компанією в Латвії, дозволяє істотно економити (до 97%) на вартості телефонних дзвінків під час закордонної поїздки. Ще одна перевага в порівнянні з іншими способами зв'язку - за користувачем зберігається звичний мобільний номер для вихідних і вхідних дзвінків.
Програма вже з'явилася в Apple Appstore і Google Play. Сервіс став доступний мешканцям 52 країн, у тому числі і України, а його покриття поширюється на 217 напрямків.
На даний момент Roamer знаходиться на стадії тестування.


Як пояснюють творці програми, Roamer використовує інфраструктуру мобільних операторів і забезпечує відмінну якість мобільного зв'язку за низькими тарифами, при цьому принцип користування виглядає досить просто.



Користувач запускає Roamer до початку поїздки, потім «паркує» свій номер за допомогою сервісу, встановлюючи тимчасову переадресацію дзвінків, а вже за кордоном купує і вставляє в телефон будь-яку SIM-карту місцевого оператора і знову запускає Roamer, щоб авторизувати карту. Вхідні дзвінки починають відразу надходити вже на місцеву SIM-карту. Для вихідних дзвінків зі своїм номером як ідентифікатором дзвінка, користувач повинен здійснювати виклик через Roamer, який автоматично підключається до списку контактів Вашого телефону.

Варто врахувати, що місцева SIM-карта може також використовуватися для недорогих місцевих дзвінків та інтернет-підключення.

За словами розробників, сервіс розрахований на туристів і ділових мандрівників і незабаром має намір відвоювати значну аудиторію тих, хто користується Travel-sim, Skype, Viber і т.п.

 «Наприклад, для жителів України в США вартість традиційного роумінгу без зміни картки буде дорівнювати 3-4.5 USD за хвилину, Тravel-sim - 0,5-2,5 USD (з урахуванням вартості дзвінків для тих, що дзвонять), а от за допомогою Roamer користувач платить всього 0,06-0,26 USD за хвилину вхідного / вихідного дзвінка », - наводить підрахунки Нік Устинов, CEO Roamer.

За матеріалами сайту proit.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.