Як встановити Java ігри на Android

JAVA-ігри колись були надзвичайно популярні. Тепер додатки для телефонів на мові програмування Java (J2ME) поступово відходять у небуття. Але деколи нам з певних причин необхідно встановити на свій Android-смартфон потрібну Java програму. Для цього нам знадобиться конвертер java в apk-формат.


Такий онлайн-конвертер знаходиться за адресою http://www.netmite.com/android/srv/2.0/getapk.php. Можна вставити пряме посилання на jad-файл або ж вивантажити його з комп’ютера чи смартфона на сайт. Підримується вивантаження як jad, так і jar-файлу. Перед конвертуванням можна встановити власну роздільну здатність для додатка, також можна змінити орієнтацію екрану в програмі.

Після конвертування отриманий файл встановлюємо на свій ґаджет як звичайну  android-програму.

P.S. Хочу попередити: не всі ігри вийде конвертувати коректно, а деякі не конвертуються взагалі, так як багато java-програм створювалися для певних моделей телефонів.

Коментарі

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.